nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus

BD-09 nůž Kiritsuke 200 mm  Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na maso a zeleninu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & octagonová rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 200 mm
Kód1109549Záruka24 měsíců
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
nůž Kiritsuke/Chef 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Japonský nůž na maso a zeleninu KIRITSUKE/Chef 200 mm série

Suncraft VG-10 Black Damascus

.

Extrémně ostrý japonský nůž KIRITSUKE Suncraft VG-10 Black Damascus z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Kiritsuke je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. Nůž Bunka je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Trojúhelníková oblast hrotu je zvláště užitečná pro detailní práci. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť v octagonovém tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

.

Tento exklusivní kuchyňský nůž má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi, tím že je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí SS316 (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti..

.

Délka rukojeti:        122 mm
Délka čepele:          200 mm
Celková délka:        340 mm
Hmotnost:                165 g

.
Octagonová rukojeť  asijského stylu je vyrobena z materiálu Pakawood a je ozdobena stylovým bílým kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Materiál Pakawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Krásná, tmavě hnědá, osmiúhelníková dřevěná rukojeť dobře sedí ve Vaší ruce a je jedno zda jste pravák, nebo levák. Dřevo Pakka je směsí vrstveného dřeva a epoxidové pryskyřice.
.
Doporučení a údržba:

.

? japonský nůž KIRITSUKE 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
? Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
? Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
? Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
? Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
? Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

.

video krájení cibule

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše