Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako „nefrit“, což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, či smoothie. Vůně čaje připomíná čerstvě posečenou louku, chuť se nese v tónu vyzrálých vlašských ořechů a je plná, výrazná a dlouhotrvající.
Příprava:
Vysypte obsah sáčku do misky, zalijte horkou vodou o teplotě 80°C, pečlivě rozmíchejte až je nálev jemný a zpěněný.
Složení:
Pravý japonský zelený práškový čaj
Prodávající:
OXALIS, spol. s r. o., K Teplinám 663, 763 15 Slušovice
Země původu:
Japonsko
Váha:
1,5g