nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers

TKT-1104 Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane Bamboo Damasus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 – 63 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 240 mm
Kód1109543Záruka24 měsíců
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers
Produkt skončilKdy zboží dostanu
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Celková cenana dotaz
na dotazbez DPH
Celkem
PorovnatPřidat k oblíbenýmPotřebuji poradit
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

nůž Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus 63-Layers

.

Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 240 mm od japonského výrobce Kataoka & Co., Ltd. z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

.

Délka rukojeti:        130 mm
Délka čepele:          240 mm
Celková délka:        370 mm
Hmotnost:                240 g

.
Série nerezových nožů Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus - Kyoto, které vynikají kvalitním zpracováním a extrémní ostrostí. Jádro z japonské práškové oceli VG-5 je velmi odolné a zajišťuje dlouhou ostrost nože i v profesionální kuchyni. Jedinečný design vás ohromí propracovanými detaily a neotřelým designem. Jádro nože z japonské práškové oceli VG-5 je z uhlíkové molybden vanadiové oceli, které je z obou stran obaleno 31 vrstvami damaškové oceli SUS410 (13 Chrome Stainless Steel) z měkké a tvrdé nerezové oceli. Prášková ocel VG-5 obsahuje velké % uhlíku a má bezprecedentní tvrdost přibližně 61 Rockwella.

Série nožů Tamahagane VG-5 Bamboo Damascus - Kyoto jsou velmi výrazné a přitom velmi pohodlně padnou do ruky. Každý nůž je jeden po druhém ručně broušen vodními kameny pod úhlem mezi 14-15 stupni. Nože Tamahagane Bamboo se vyznačují se nádhernou povrchovou úpravou s vysokým leskem.

.
Rukojeť ve tvaru bambusového prutu je nerezová z oceli 18-8 (SUS304) – tím splňuje ty nejvyšší hygienické nároky i v gastronomických zařízeních. Nože s touto rukojetí jsou snadno uchopitelné a velmi dobře vyvážené.


K tomuto noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt - saya, kterou naleznete pod tímto odkazem


Doporučení a údržba:

? japonský nůž GYUTO / Chef 240 mm Tamahagane z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
? Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
? Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
? Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
? Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
? Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-5 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše